پیشنهاد استقرار مددکاران اجتماعی در پاسگاه‌ها

ئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: استقرار مددکاران اجتماعی در کلانتری‌ها می‌تواند فرصت مناسبی برای شناسایی مشکلات شایع و در حال شیوع در سطح محلی و در نهایت در سطح ملی باشدعلاوه بر اینکه باید در پاسگاه‌ها نیز مددکاران مستقر شود.

سید حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد:‌ اسفند ماه ۱۳۷۹ در فرهنگسرای خاوران اولین مرکز مشاوره و م

ددکاری اجتماعی پلیس تاسیس شد و از آن زمان تاکنون خدمات مددکاری اجتماعی در این نهاد توسعه کمی و کیفی داشته است. در بازدیدی که دبیرکل فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی که برای  شرکت در اولین کنفرانس بین المللی ۶۰ سال مددکاری اجتماعی در ایران حضور یافته بود، اعلام کرد ایران تنها کشوری است که دایره مددکاری اجتماعی در کلانتری مستقر دارد و این می‌تواند تبدیل به الگو شود.

موسوی چلک بیان کرد:  این به منزله این نیست که فقط در ایران مددکاران اجتماعی و پلیس با هم کار می‌کنند چرا که در کشورهای دیگر هم این دو با هم ارتباط دارند ولی این که واحد مستقلی داشته  باشند و در سطوح مختلف پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی فعالیت داشته باشند و برنامه‌های اجتماع محور داشته باشند اهمیت ویژه‌ای دارد.

عضو هیات رئیسه منطقه آسیا و اقیانوسیه فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی ایران تاکید کرد:  تقویت رویکرد اجتماعی در پلیس می‌تواند به کمتر شدن پرونده‌های قضایی کمک کند. طبق آمار پلیس حدود ۴۰۰ هزار نفر از خدمات مددکاری اجتماعی در ناجا استفاده کردند.استقرار مددکاران اجتماعی در کلانتری ها می‌تواند فرصت مناسبی برای شناسایی مشکلات شایع و در حال شیوع در سطح محلی و در نهایت در سطح ملی باشد علاوه بر اینکه باید در پاسگاه‌ها نیز مددکار مستقر شود.